Wat?
Werkwijze?
Wanneer?

 

Wat is Metamorfosemassage?

Metamorfosemassage kan je vergelijken met een zaadje dat de aarde nodig heeft om uit te groeien tot wat het in de essentie is: een plant, een struik of een boom. Zo kan je een Metamorfose behandeling je helpen om vorm te geven aan wie je in wezen bent.

Het is een zachte methode die leidt tot bewustwording, is een hulpmiddel op weg naar genezing en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd.

De reflexzone correspondeert ook met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. De indrukken opgedaan tijdens deze periode bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen.

Het is een methode om te werken aan het bewustzijn, het verwerken van (oude) emoties na trauma’s of ernstige ziekte, psychische klachten, ook hormonale klachten of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Ook wordt deze methode gebruikt bij mensen in een terminaal stadium. Dan kan het helderheid geven in wat ze nog kunnen doen/oplossen, meer vrede en minder angst geven om te sterven.

Metamorfose heeft bij deze behandeling niets te maken met gedaanteverwisseling. Hier is deze term bedoeld om aan te geven dat ontvanger de kans krijgt te worden wie hij of zij in wezen is.

Hoe ga ik te werk bij een Metamorfosemassage?

We beginnen met een intake gesprek en uitleg wat Metamorfosemassage eigenlijk inhoudt. Daarop volgt een kleine meditatie. Na de meditatie beginnen we aan de Metamorfosemassage (er wordt gewerkt op voeten, handen en hoofd). Na de massage kan je tot jezelf komen en zal nadien de ervaring besproken worden indien gewenst.

Bij deze massage is het vertrouwen van belang, vertrouwen in de levensenergie die zijn werk doe daar waar die nodig is. Je kunt alleen maar ervaren en waarnemen. Dit is de kracht van de Metamorfosemassage. Deze massage is heel ontspannend. De werking van Metamorfosemassage is dan ook niet te verklaren door middel van een wetenschappelijk model. Je kunt de werking van Metamorfose massage alleen maar ervaren.

Duur : 1 uur

Wanneer ga ik voor een Metamorfosemassage?

Metamorfosemassage kan effectief zijn in volgende gevallen:

  • Aandoeningen waarvan je vermoedt dat de oorzaak zou kunnen liggen in de zwangerschapsperiode, de geboorte of de eerste levensjaren.
  • Zeer chronische klachten zowel lichamelijk als emotioneel, die niet of nauwelijks reageren op andere behandelingen.
  • Chronisch onevenwicht tussen denken en handelen (bvb. adhd).
  • Een Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen die klachten heeft en niet weet wat ermee te doen. Achteraf voel je je dikwijls als “herboren”.
  • Als je op zoek bent naar jezelf.
  • Als je vastzit in bepaalde patronen die steevast terugkomen.
  • Als je vastzit in oude trauma’s.