Promotie van de maand:

Lieve Klant

We zijn ondertussen 2 maanden in het nieuwe jaar 2022 gestapt en de jaarwisseling al weer gewoon geworden, dit keer weer met ups en downs.

Nog steeds die corona perikelen maar met een duidelijk lichtpunt en zicht op verbetering, we hebben nu ook de stormen, maar gelukkig ook blijde gebeurtenissen zoals een 5de kleinzoon, ons huwelijk en er komen er ongetwijfeld nog wel dit jaar. ūüėČ

Gelukkig komt er na regen en storm ook steeds zonneschijn,  en daarbovenop is de lente straks in zicht.

Jullie hadden nog de jaarkalender van ‚ÄúDe Innerlijke voetzool‚ÄĚ tegoed.

Dit jaar kunnen we een nieuwe poging ondernemen -met een vertraging van 2 jaar- om onze workshops en lezingen te organiseren.

De workshop ‚Äė‚Äôontspanningsmassage/voeten‚ÄĚ heb ik reeds gegeven aan kankerpati√ęnten in het Algemeen Ziekenhuis te Kortrijk, met heel wat positieve reacties van de deelnemers!!! Vandaar dat ik extra gemotiveerd ben dit verder te zetten en breder open te trekken naar andere doelgroepen.

Hier een overzicht van wat nu reeds ingepland staat:

  • Woensdag 30 maart om 19h-21h: ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† lezing¬† ‚ÄúZelfzorg als beste medicijn, boost je veerkracht‚ÄĚ ¬†Gegeven door Nathalie De Backere15 euro (drank en versnapering ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†inbegrepen)
  • Woensdag 6 april om 14h-17h: ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† workshop ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ‚ÄúAanleren van de ontspanningsmassage a/d voeten.‚ÄĚ ¬†Gegeven door Ingeborg De Backere30 euro (alles inbegrepen)
  • Zaterdag 23 april om 14h-17h:¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† workshop ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ‚ÄúAanleren van de ontspanningsmassage a/d voeten.‚ÄĚ ¬†Gegeven door Ingeborg De Backere30 euro (alles inbegrepen)

Meebrengen voor de workshop: -handdoek en voetenbadje meebrengen.

Graag vooraf inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt!! Inschrijven kan vanaf vandaag. 0494532411

Voor de lezingen max.20 personen, voor de workshop max. 12 personen.

Gelegenheidsadres : Groenstraat 65 9790 Wortegem-Petegem

 

Warme groet

Ingeborg